2011-04-05 11:35:10• hírek • (x)

Szereti a halat? Várja a Túrterebesi horgásztó

Akár kifogni, akár csak megvásárolni szeretné, ön ezt a helyet keresi!

Az 1990-es éveket követően a bányászás befejeztével hozták létre Túrterebesen ezt a bányatavat, amely jelenleg igazi szabadidő-központként üzemel. A 2006-ban privatizált, családi vállalkozásként fejlesztett és szépített halastó a hal és horgászat kedvelők igazi paradicsoma, ráadásul az egész család számára ideális a szabadidő friss levegőn való eltöltéséhez.

A nagy odafigyeléssel gondozott tóba folyamatosan kerülnek halak, jelen pillanatban is 14 faj - többek között ponty, amúr, kárász, koi ponty, aranykárász, harcsa, sügér, süllő vagy csuka -  található meg benne, a kisebb példányoktól a legnagyobbakig - és ezek mind arra várnak, hogy egy hozzáértő horgász kifogja őket.



Mint említettük, a Túrterebesi horgásztó különösen alkalmas a szabadidő eltöltésére a család minden tagja számára, akár több napra is. Az ízlésesen kialakított területen őrzött parkoló, mellékhelyiség, vezetékes víz, sátorozási lehetőség várja a horgászokat, a kifogott zsákmányt pedig akár ott helyben el is lehet fogyasztani, miután elkészítettük a szabadtéri tűzhelyen. A Túrterebesi horgásztó üzemeltetői azokra is gondoltak, akik kicsit felkészületlenül érkeznek a nagy bevetésre: itt ugyanis beszerezhetők a legváltozatosabb csalik is.

A halászatba kicsit elfáradva egy kellemes teraszon pihenhetünk kávét, ásványvizet vagy éppen sört kortyolgatva és attól sem kell tartanunk, hogy hal nélkül térünk haza: a horgásztó üzemeltetőitől bármikor lehet vásárolni a természetes, egészséges táplálékokon nevelkedett élő halakból. Halak árusításával egyébként egész évben foglalkoznak - telepítési céllal is -, évszaktól függetlenül.


Túrterebesi horgásztó



A horgásztó üzelmeltetői szervezésben is jók: kérésre horgászversenyeket szerveznek akár kicsikről, akár felnőttekről van szó, de egy ötven személyes halvacsora megszervezésétől sem riadnak vissza - ez kitűnő közös élmény lehet cégek számára mint csapatépítő tréning és felejthetetlen egy halászlével és egyéb halételekkel tarkított családi rendezvény is.

És hogy mennyire értenek a tó üzemeltetői a szervezéshez, arról bárki megbizonyosodhat a hétvégén, a Master Carp 2011 nevet viselő horgászversenyen. Április 10-én ugyanis egy 8 órás versenyen mérik össze tudásukat a megye és a környező megyék legjobb horgászai egy 8 órás versenyen.

Ha további információkra lenne szüksége, látogassa meg a horgásztó internetes oldalát, vagy hívja a 0743-666-759 0743-666-759 és illetve a 0724-660-472-es telefonszámot.


Túrterebesi horgásztó




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: