2014-09-03 16:08:01• hírek • (x)

Utazz a csodálatos, karácsonyi hangulatú Prágába

Van egy tuti tippünk a december 1-jei hosszú hétvége eltöltésére - csodálatos élményekkel gazdagodsz!

A Challenge Travel egy igazán maradandó élménynek ígérkező utazást szervez a november 29-december 1 közötti időszakra: a különleges, magával ragadó hangulató Prágába viszi el a kirándulásra, pihenésre, aktív pihenésre vágyó szatmáriakat. Prágáról valószínűleg mindenkinek a sörök jutnak eszébe - a kirándulóknak remek sörök elfogyasztásában is lesz részük, de megismerhetik, bejárhatják azokat a prágai tereket is, amelyeken évente több millió turista fordul meg. S hogy miért mennek ennyien Prágába minden évben? Aki nem volt már, az kíváncsi rá, aki meg volt, azt megint át akarja élni a város különleges hangulatát. Prágában minden eltöltött perc élmény, ezzel senki sem száll vitába.

Fokozottan igaz ez a városra az adventi időszakban: karácsonyhoz közteledve gombamód szaporodnak a karácsonyi vásárok, amelyeket puncs- és sült gesztenye illat leng be. Az év bármelyik hónapjában csodálatos Prága, de a karácsonyi cseh főváros hangulata minden eddig tapasztalatot felül tud múlni!

A Challenge Travel által szervezett kirándulás során azonban nem csak Prága belvárosával és a többi látványossággal, na meg a helyi karácsonyi vásárokkal ismerkedhetsz meg. Az odaúton a kirándulók megállnak majd Magyarországon, ahol egy budapesti városnézésen vesznek majd részt. A visszaúton a megállók között van Pozsony is - itt is rövid városnézés szerepel a programban, na meg fotózkodás a főváros jelképeinek számító szobrokkal.

A kiránduláson való részvétel díja 129 euró, ebben benne foglaltatik két éjszakai szállás Prágában, háromcsillagos szállodában, reggelivel, az autóbuszos utazás és a magyar nyelvű idegenvezetés is. Az utazás teljes programjáról ide kattintva kaphatsz bővebb felvilágosítást.

További információkért érdemes felkeresni a Challende Travel honlapját, vagy érdeklődni lehet a 0361-413-093-as telefonszámon, illetve az utazási iroda székhelyén a  N. Golescu utca 7 szám alatt, a Nagypiac szomszédságában.

Karácsonyi vásár Prágában

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: