2014-12-16 12:20:13• hírek • (x)

Ünnepi nyitvatartással vár az Aquastar

December 24-én és 31-én zárva tart az Aquastar, de az ünnep többi napján 10 és 22 óra között várják a vendégeket.

A régió kedvenc gyógy- és élményfürdője a közelgő ünnepi periódusban is várja azokat, akik lubickolással, szaunázással szeretnének lazítani, kipihenni a karácsonyi készülődés, a szilveszteri buli vagy éppen az egész év fáradalmait.

A karácsonyi-szilveszteri időszakban az Aquastar csak két napon lesz zárva: december 24-én és 31-én.

December 25 és január 4 között ünnepi (vasárnapi) nyitvatartással várják a vendégeket a Vizek Birodalmába: 10 és 22 óra között lesz majd nyitva a gyógy és élményfürdő. Az ünnepi periódusban a hétköznapokon is a hétvégi akciós árakat alkalmazzák: a felnőttjegy 30 lej/nap, a nyugdíjas-, tanuló- és egyetemista-jegy 20 lej/nap, a 4 és 14 év közötti gyerekek számára 15 lej/nap egy belépő ára. A felnőtt akciós jegy (18.30 és 22 óra között) 25 lejbe, a diák-, nyugdíjas- és gyerekjegy ebben az időintervallumban pedig csak 15 lejbe kerül. Aki csak szaunázni szeretne, az 90 perc szaunahasználatért 15 lejt kell majd fizessen.

A megszokott nyitvatartás és jegyárak csak január 5-től lépnek újra érvénybe.

Az Aquastar felhívja vendégei figyelmét, hogy december 25 és január 5 között nem lehet igénybe venni a csökkentett árú, Hétköznapi kényeztetés (11 és 14 óra között 13 lej a belépő, kortól függetlenül) jegyeket.

Ünnepi nyitvatartás az Aquastarban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: