2016-08-31 12:26:02• hírek • Szatmár.ro

Újra mulatós sztárok hada érkezik Szatmárnémetibe

A rengeteg sztár fellépése mellett egy órás Kaczor Feri nagykoncert is lesz.

Újra Zenés Barátságok tévéfelvételt és mega-mulatós partyt rendeznek Szatmárnémetiben, az Esedra Rendezvényteremben. Hogy mikor? Szeptember 30-án! A jegyek értékesítése már a tavasz végén megkezdődött, a könnyed zenei stílus rajongói el is kapkodták a belépők 75 százalékát. A szervezők a nyárra kicsit leálltak az értékesítéssel, most viszont újra lehet jegyet kapni. Szóval, ha nem akarsz lemaradni a megabuliról, akkor igyekezz!

A rendezvényen itt lesznek a Muzsika TV legnagyobb sztárjai: a Desperado, Magyar Rózsa, László Attila, Tilinger Attila, Sihell Ferry és Henna, Sihell Vanessa, Polgár Peti, Kristóf Katalin és Milán, Fekete Dávid, az Insect zenekar, Daavid, a Szimpla Kárpáci, a Két Haver, a Balance Band, Morvai Dani, Jessy, Tomy, Robi Köszi Köszi, Szabó Arni, Geng Szabi és sokan mások. Na meg természetesen fellépnek a Zenés Barátságok műsor házigazdái, a Bertici Fivérek!

A tévéfelvételre egy belépőjegy ára 90 lej, ami tartalmaz egy welcome pálinkát és vendégváró pogácsát, egy bőséges vacsorát (főétel és saláta), éjszaka pedig egy nagy adag töltöttkáposztát!

A belépők megvásárolhatók a PROMusic jegyirodában, Szatmárnémetiben a Grigore Alexandrescu utca 10. szám alatt (a Pálfalvai útról első utca balra), minden munkanapon 10 és 17 óra között. Jegyinfó: 0725-985-005.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: