2015-03-23 12:28:44• hírek • Szatmár.ro

Újra Szatmárnémetiben látható Bogdán Zsolt Ady-estje

Hazai és magyarországi teltházas előadások után ismét a Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos stúdiótermében láthatja a közönség Bogdán Zsolt nagysikerű Ady-estjét március 26-án, csütörtökön, 18 órától.

A „Függök ezen a zord élet-párkányon..." című pódiumműsor a Harag György Társulat és a Kolozsvári Állami Magyar Színház közös produkciójában tekinthető meg. Az immár 15. alkalommal játszott előadás szereplője Bogdán Zsolt Jászai- és kétszeres UNITER-díjas érdemes művész, szerkesztő-rendezője pedig Szugyiczky István, a szatmári társulat örökös tagja.

Belépők 15 lejes egységáron válthatók a színház Horea úti jegypénztárában, hétköznap 10 és 17 óra között, vagy előadások előtt egy órával. Bővebb információkért a 0261-712106-os telefonszámon, illetve a szervezes@harag.eu e-mail címen lehet érdeklődni.

Bogdán Zsolt egyszemélyes színháza a lehető legközelebb hozza hozzánk Ady Endrét, az embert, a legszerethetőbbet és a legelviselhetetlenebbet" - fogalmazott a produkció kapcsán Visky András író, dramaturg, a kolozsvári színház művészeti vezetője.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: