2013-11-08 15:19:59• hírek • Szatmar.ro

Újabb módosítási javaslatokat kaptunk!

Több, a megye közlekedését érintő változtatási javaslat érkezett a hét folyamán, hétfőn újra sorsolunk!

A Szatmár.ro és az Auto Check Center elhatározta: kézbe veszik a város és a megye biztonságos közlekedésének az ügyét! Ebben a munkacsoportban pedig minden olvasó is tag lehet, csak el kell mondania, hol tapasztalszt hibákat, hiányosságokat a megyeközpont vagy a megye útjain.

Olvasóink pozitívan reagáltak felkérésünkre, a hét folymán is érkeztek észrevételek, ezeket pedig most közöljük. De mielőtt ezt megtennénk, újra felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy továbbra is várjuk a olvasóink jelzéseit: mi nincs rendben a megye illetve a város közlekedésében?

Olvasóként nem kell egyebet tenned, mint fotód, rajzod vagy szöveges véleményed beküldésével jelezd számunkra: hol vannak helytelenül kihelyezett, ottfelejtett vagy rosszul látható közlekedési táblák, helytelen útburkolati jelzések, szabálytalanul parkoló járművek vagy bármilyen más jelenség, amely a közlekedés biztonságát befolyásolhatja.

További információkat a kampányunkról és a kitöltendő űrlapot is  ezen a inken lehet elérni.

Akciónkban minden hétfőn sorsolást tartunk: ekkor az Auto Check Center ajándékai találnak gazdára. Az első helyezett díja egy polárfelső és egy fényvisszaverős mellény lesz, a második helyezett ajándéka egy fényvisszaverő háromszög és egy fényvisszaverő mellény lesz, a harmadik helyezett pedig egy hosszúujjú galléros pólónak örülhet.

Kecskés Lajos

Az észlelt probléma helye: Ioan Slavici utca
Az észlelt probléma leírása: A Ioan Slavici utcán a kis piac fele haladva csak az utca egyik oldalán szabadna megengedni a parkolást, mert nem férnek el az autók egymás mellett, és nagyon nagy a koccanásveszély.

Kecskés Lajos felvétele


Sorban Iosif

Az észlelt probléma helye: kereszteződések és jelzőlámpák
Az észlelt probléma leírása: 1. Nagyban megkonnyítené és biztonságosabbá tennék az útkereszteződéseket egy egyszerű fehér csík felfestésével, mivel sokszor a táblák vagy nem látszanak, hiányosak, vagy sotétben nem jól látszanak. 2. Egy másik észrevételhez szolnék hozzá (Kalmár Gyula írásához), hogy a jobbra villogó jelzőlámpákat csak egyszerű átprogramozással meg lehetne oldani (kialudjanak mielőtt a gyalogosé zöldre váltana; a képen is jól látszik, hogy már a sárgáról vált át pirosra, de a jobbra villogó még működik)

Sorbáj Iosif hozzászólása


Lemak Enikő

Az észlelt probléma helye: Bujorului-Gabriel Georgescu-Crinului keresztezödések
Az észlelt probléma leírása: most a bujorului utca a főút csak sajnos elég veszélyes mert a transzformátorháztól nem lehet látni és általában aki nem ismeri a környéket azt hiszi a gabriel georgescu a főút


Nagy Attila

Az észlelt probléma helye: a Láncos templom kereszteződése
Az észlelt probléma leírása:
A Láncos templom előtti jelzőlámpa a legrosszabb, leglogikátlanabb közlekedési csomópont a városban. Az egészet át kellene szervezni egy körforgalommal, felgyorsulna és működőképesebbé válna az egész környék közlekedése.

Nagy Attila észrevétele


Az észlelt probléma helye: Mileniului utca
Az észlelt rpobléma leírása: A Mileniului és a Rebreanu utca találkozásakor komolyabb fennakadásokat szokottt okozni, hogy a Mileniului utcán a parkoló autók miatt sokszor csak egy sávon lehet elhaladni. Javasolnám, hogy a körforgalomhoz közeledve ne lehessen parkolni.



Kecskés István

Az észlelt probléma helye: Dinu Lipatti utca
Az észlelt probléma leírása: A Dinu Lipatti utcán az elmúlt időben, hogy néhány percet spóroljanak, buszok közlekednek. Mivel ez egy csendes utca, magánházakkal, szűk utcával mindenképp megtiltanám, hogy buszok közlekedjenek itt, hiszen egyetlenegy menetrend szerinti járatnak sincs erre útja.


Halász Jakab

Az észlelt probléma helye: Batizi út
Az észlelt probléma leírása: A Batizi úton a városból kifelé vezető szakaszon jó lenne komolyabban ellenőrizni az autók sebességét. Jóval túllépik a sebességhatárt és még a gyalogátkelőknél sem lassítanak...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: