2015-11-27 12:54:47• hírek • Szatmár.ro

Újabb két olvasónk nyert Aquastar belépőjegyet

Hétfőn indított nyereményjátékunkra újra sok helyes megfejtés érkezett - péntek délben sorsoltunk.

Az igazi strandszezonon kívül is nagy a forgalom a régió kedvenc fürdőjében. Nem csoda, hiszen a fedett részen rengeteg kényeztető, kellemes hőmérsékletű és vízsugaraival masszírozó élménymedence várja a mindennapi robotban megfáradtakat. A Vizek Birodalmában a kikapcsolódás, kellemes lazítás vár és még nem is beszéltünk a termálvízről. A föld mélyéből, 1300 méterről a felszínre hozott kitűnő gyógyhatású termálvízben szinte újjászületsz!

Azt se feledd, hogy a szombat éjszaka a régió legnagyobb finn szaunájának felavatásával egybekötött éjszakai fürdőzést tartanak az Aquastarban. Szokás szerint 22 órakor lesz kapunyitás és éjjel 2 óráig használhatod majd a szaunákat, a fedett medencéket. Az éjszakai fürdőzésre egy belépő ára 25 lej.

A szombati napon egészségnapot tartanak a Vizek Birodalmának gyógyászati részlegén, erről itt olvashatsz bővebben.

A Szatmár.ro és az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő közös nyereményjátéka több hete tart. Hétfőn újabb kérdést tettünk fel és rengeteg helyes választ kaptunk. A beküldők között pedig két egyszemélyes Aquastar-belépőt sorsoltunk ki. A szerencse most Megyesi Enikőnek és Német Szabolcsnak kedvezett.

Akik nem nyertek, ne csüggedjenek: az Aquastarral hétfőn újabb nyereményjátékot indítunk, amelyen szintén belépőjegyeket fogunk kisorsolni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: