2015-10-05 16:22:51• hírek • Kocsis Zoltán

Újabb halálos gázolás az Avasban

Négy nap leforgása alatt másodszor fordult elő vasárnap este, hogy egy személyt halálra gázoltak Szatmár megyében, pontosabban az Avasban. A baleset ezúttal Avasfelsőfaluban történt, az áldozat pedig egy remetemezői férfi.

A rendőrség beszámolója szerint a baleset október 4-én, vasárnap este 20 óra körül történt Avasfelsőfaluban. Egy erdődi fiatalember, a 19 éves B. Sabin haszongépjárművel közlekedve nem vette észre a gyalogosan baktató C. Ovidiut, akit elgázolt. A 46 éves remetemezői férfi a helyszínen életét veszítette. A helyszíni vizsgálatok szerint B. Sabin nem fogyasztott alkoholt.

Alig négy nap alatt ez a második halálos gázolás az Avasban, csütörtök este ugyanis Bikszádon egy, az úttesten heverő részeg férfit gázolt el egy ittas sofőr.

A vasárnapi nap folyamán történt egy másik súlyos közlekedési baleset is a megyében, ezúttal Szatmárnémetiben, a Liviu Rebreanu és a Pelicanului utca kereszteződésében. A 27 éves L. Mihai kerékpárjával nem adott elsőbbséget a főúton szabályosan közlekedő P. Antalnak, aki Škodájával elütötte őt. A kerékpáros férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Az alkoholszonda ebben az esetben sem mutatott pozitív értéket - nem úgy M. Ionut esetében. A 30 éves nagybányai férfit Tasnádon állította meg a közlekedési rendőrség, a haszongépjárművet vezető férfi leheletében pedig 1,07 mg/l alkoholszintet regisztráltak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: