2014-10-21 18:24:07• hírek • Szatmár.ro

Újabb fiatal grafikus mutatkozik be

Bodor Csaba szatmárnémeti grafikus alkotásaiból nyílik kiállítás október 24-én az Art Cafféban.

A szatmári ifjú alkotókat bemutató "GrapH-I-T0ne" kiállítássorozat soron következő megnyitóját pénteken, október 24-én, 19 órakor rendezik meg az Art Cafféban. Ez alkalommal Bodor Csaba grafikus munkái kerülnek bemutatásra, a kiállítás címe: "Muses on the Streets".
A rendezvényt Révész Csaba, a szatmárnémeti Aurel Popp Zene és Képzőművészeti Líceum szobrászat szakos tanára nyitja meg.

A kiállítássorozat Bi0-GrapH címen indult két évvel ezelőtt, némi szünetet követően pedig két hete indult újra a sorozat - most "GrapH-I-T0ne"néven. S a név ugyan változott, de a cél nem: a "Nomanid Productions" továbbra is a szatmári fiatal képzőművészek bemutatását, megismertetését tűzte ki céljául - főként grafikák, rajzok és festmények lesznek a kiállított művek. Tehát a kiállítássorozat nevéből a "GrapH" részre ez a kézenfekvő magyarázat. Idén azonban fontos változás, hogy a kéthetente cserélődő kiállítások megnyitóján egy-egy ismert vagy kevésbé ismert szatmári együttes fog zenélni, akusztikus változatban - innen a "T0ne".

Pénteken a kiállításmegnyitót követően a szatmárnámeti DØTS zenekar fog koncertezni akusztikus változatban.

A kiállítás november 6-ig lesz megtekinthető.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: