2015-01-28 17:14:16• hírek • Szatmár.ro

Újabb Zenés Barátságok tévéfelvétel Szatmárnémetiben

Több mint 25 mulatós sztár fog fellépni a Muzsika TV-n látható műsor felvételén.

Újabb nagy mulatós bui van kilátásban Szatmárnémetiben: március 20-án ugyanis újabb tévéfelvételre kerül sor. Most az idén már a Muzsika TV műsorán látható Zenés Barátságok című műsor számára rögzítik a több mint 25 mulatós sztár fellépését. A sztárok névsora folyamatosan bővül, de az biztos, a mulatós zene magyarországi, romániai és szlovákiai (!) csillagai is fellépnek a szatmári közönség előtt.

A tévéfelvétel helyszíne a gyönyörűen felújított Loren's Étterem lesz, amely a Grigore Alexandrescu utca 20 szám alatt található (bejárata a Lucian Blaga utcáról, az Unió kantinnal szemben van). A felvétel 16 órától kezdődik majd és nagyjából éjjel 1-ig fog tartani, ezért azok jelentkezzenek, akik nagyon jól bírják a bulizást!

A fellépők élén ott vannak a műsor házigazdái, a szatmári mulatós testvérek, a Bertici Fivérek. A sor is sztárokkal folytatódik: itt lesz a Desperado, a Két Zsivány, Sihell Ferry, Henna, Tilinger Attila, a Magic Of Music, Fekete Dávid, Kristóf Katalin és Milán, Simpla Kárpáci, Daavid, Balance Band, Polgár Peti, az Insect paródiazenekar, Kaly és Mara, az Elit Zenekar, a Két Haver, az Erdélyi Mulató, az Mc Pedro, Csorvási Szabi, a Babos Duó, valamint Szlovákiából Szitás Judith és Tommy Sundero.

A jegyek már kaphatók - igaz, korlátozott számban - a NetMusic zeneboltban, a Henri Coanda utca 2 szám alatt (a Közgazdasági Líceummal szemben). Egy jegy ára 35 lej, de aki ott akar lenni a bulin, az nagyon siessen, ugyanis nagyjából 100 jegy áll a vásárlók rendelkezésére.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: