2014-04-14 12:34:37• hírek • (x)

Új játékautomatával vár a Vegas Club Cafe&Play klub

A Vegas Club Cafe&Play klub tavaly április 26-án nyitotta meg kapuit Szatmárnémetiben, a Lucian Blaga utca UU 8-as tömbháza földszintjén, a Soarelui park közvetlen közelében. Ideális keretet biztosít egy baráti találkozáshoz, egy kávé elfogyasztásához, egy-két sör megivásához.

Kedveled a szerencsejátékokat vagy a rulettet? Akkor ez az ideális hely számodra! A Vegas Club Cafe&Play kiváló körülményekkel, modern dizájnnal, kivételes atmoszférában várja minden kedves vendégét. A bár tolható üvegfalai teraszos hangulatot biztosítanak a napsütötte napokon a békés park fáinak lombjai alatt.

Mindehhez páratlan italkínálat és verhetetlen árak párosulnak. A Lavazza kávék kellemes percei mellett a vendégek több fajta forró csoki, tea, energiaitalok, borok, vagy rövid italok közül választhatnak. A tavasz beköszöntével a sörbarátok az üveges sörök mellett ismét élvezhetik a csapolt sör különleges aromáját is.

Amennyiben olyan az időjárás, a vendégek a teraszra is kiülhetnek. A park fái mellett a különleges vízpára-függöny is hozzájárul ahhoz, hogy még a legnagyobb hőségben se legyen rekkenő a hőség, a kellemes környezetben pedig bárki kipróbálhatja a sörzsiráfot is.

Hogy a hazautazás ne okozzon gondot, alig száz méterre a Vegas Club Cafe&Play klubtól található a taximegálló.

A Las Vegas-i kaszinók csillogó-villogó fényei a játékszobába csábítják a szerencsejáték kedvelőit. A kockázat barátai a rulettasztal mellett tehetik próbára viszonyukat Fortuna istenasszonnyal vagy a tucatnyi egyéb automata közül választhatnak. A hely ismerősei számára is meglepetésként hathat, hogy a játékterem egy újabb géppel gazdagodott.

A fiatal személyzet készségesen áll a vendégek szolgálatára és igyekszik mindenben segítségére lenni, hogy remekül érezze magát. A Vegas Club Cafe&Play megállás nélkül nyitva van, így a nap valamennyi percében vendégei szolgálatára áll. Aki pedig biztosra akar menni, az a 0746-153814-es telefonszámon foglalhat asztalt.

Gyere és tapasztald meg a Vegas Club Cafe&Play klub nyújtotta szolgáltatásokat! Nem fogod megbánni!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: