2014-10-01 16:09:53• hírek • (x)

Új épületbe költözött a Netmusic zeneiskola

Pontosan 4 évvel ezelőtt, 2010 október elsején nyitotta meg kapuit a NetMusic zeneiskola: akkor mindössze 2 diákkal de hatalmas lelkesedéssel vágott neki a 3 fős csapat annak a feladatnak, hogy kiemelt minőségű zeneoktatási szolgáltatásokat nyújtson a szatmáriaknak.

Az azóta eltelt időszak mérlegét megvonva több mint 1000 diákról beszélhetünk, akik a NetMusic által ismerkedtek meg a hangszerekkel vagy itt tökéletesítették zenetudásukat, azóta többen közülük konzervatóriumokban tanulnak tovább, hazai és külföldi zenei színpadokon lépnek fel. Most pedig, 2014 október elsején egy újabb állomáshoz érkeztünk: az elmúlt évek tapasztalatát, a diákok és szülők visszajelzéseit és külföldi zeneiskolák mintáit alapul véve a NetMusic megnyitja a zenetanulást legmagasabb színvonalon kiszolgáló új oktatóközpontját!

Új helyszínen, a Henri Coanda (Batizi út) 2-es szám alatt megnyíló oktatóközpont nyugati standardok szerinti egyéni zeneoktatást tesz lehetővé összesen 11 tanteremben, amelyek a zenei műfajok specifikációi szerint lettek kialakítva: két teremben klasszikus és elektromos gitár, basszusgitár, két teremben zongora és szintetizátor, a további termekben ének (canto), hegedű, dob és ütős hangszerek, fuvola illetve lemezlovas (DJ) oktatás folyik, az oktatóközpontban az innovatív Roland technológia áll a zenetanulás szolgálatában. Városunkban egyedülállóként, a zeneiskola diákjait profi hangtechnikával felszerelt zenekari próbaterem és a külföldi stúdiók mintájára kialakított "lihegő", azaz pihenőterem várja!

Az összes tehnikai újdonság viszont semmit sem érne a magasan képzett, más városokból és országokból hazacsábított zenetanárok nélkül: nagy megtiszteltetésünkre elfogadta ajánlatunkat Vastag Teodora, a Velencei Zeneakadémia mesteri programjának végzettje, a fuvolát és zongorát oktató, a nagyon kevés női karmesterek egyikeként ismert Csengeri Zenovia, pedagógusaink a saját műfajukban ismert és elismert zenei szakemberek.

Zenetanulás: nem csak fiataloknak! Az előző évek tapasztalatai alapján téves az a felfogás, mely szerint a hangszerekkel csak gyermekkorban időszerű megismerkedni: a nyugati társadalomban elfogadott felnőttképzés már itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, a NetMusic zeneiskola ezúton is bátorítja a minden korosztályból érkező zenekedvelőket, hogy szakértők irányitásával, kellemes környezetben valósítsák meg gyermekkori zenei álmaikat.

Netmusic School

A zene mindenkié: a Netmusic cégcsoport évek óta aktívan részt vesz a szatmári zenei és kulturális élet szervezésében, hang- és fénytechnikai szolgáltatóként és rendezvényszervezőként is. Meggyőződésünk, hogy a zeneoktatás a legjobb befektetés nemcsak gyermekeink, hanem a társadalom számára is, a régió legmodernebb zeneiskolája pedig egy újabb fejezetet nyit a szatmári zenei és rendezvénykultúra fejlődésében!

Látogasson el hozzánk naponta 10 és 18 óra között, próbálja ki a hangszereket, kérdezzen bátran a zeneoktatóktól, helyezze magát kényelembe, győződjön meg mindarról amit fennebb leírtunk. Várjuk Önt és családját is a zene csodálatos univerzumába!

Az új épületben található meg a Gastro Angel főzőiskola is

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: