2015-03-02 17:46:25• hírek • Szatmar.ro

Tűz ütött ki hétfőn egy baromfifarmon Szaniszlón

illusztráció
illusztráció

Alig húsz órával azt követően, hogy tűzvészben elhunyt 4400 sertés Sárközújlakon egy sertésfarmon, tűz ütött ki Szaniszlón egy baromfitelepen. Ezúttal azonban a csirkék szerencsésebbek voltak, személyi sérülés itt sem történt.

A hatóságokat hétfőn délben, 12.32 perckor érte a riasztás, mely szerint tűz ütött ki a szaniszlói szárnyas telepen. Két autóval siettek a helyszínre, az oltásban pedig komoly szerep hárult a helyi önkéntes alakulatra is.

Amikor a tűzoltók a helyszínre értek, megállapíthatták, hogy az egyik hangár tetőszerkezete ég. Reális volt a veszély azonban, hogy a lángok átterjedjenek a szomszédos épületekre is.

A tűzoltóság hatékony fellépésének köszönhetően ezt sikerült megakadályozni és az a tízezer csirke is életben maradt, amely az égő hangárban tartózkodott. Szerencsére személyi sérülés sem történt.

A tűz során megsemmisült a hangár tetőszerkezete mintegy 300 négyzetméternyi területen. A helyszínelést követően a szakemberek szerint - akárcsak Sárközújlakon - ezúttal is az elektromos hálózat rövidzárlata okozhatta a balesetet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: