2014-08-29 15:42:03• hírek • Czinzel László

Tűz ütött ki az egykori IPL bútorgyárban a Ion Ghica utcában

Három tűzoltóautóval érkeztek a helyszínre a Szamos Sürgősségi Helyzetek felügyelőségének munkatársai pénteken, miután riasztották őket: az egykori IPL bútorgyárban egy szikrából lángok keletkeztek. Szerencsére sikerült megfékezni ezeket.

Új tulajdonosa van az egykor sok szatmárit foglalkoztató gyár épületének, amiatt pedig megkezdték az épület kiürítését. Eltávolítják a haszontalanná vált vascsöveket is a termelőegységekből - ennek a munkának a folyamán csaptak fel a lángok. A tűzoltók tájékoztatása szerint ugyanis egy fémcső vágásakor keletkezett szikra okozott tüzet, a gyanú szerint pedig a falra lerakódott száraz lakk kapott lángra.

A lánglovagok egy hosszú létrával felszerelt tűzoltóautó segítségével jutottak fel a harmadik szintre, ahol a tűz fészke volt, de az épület több oldalán is állítottak létrákat, hogy a lángok esetleges terjedését könnyen meg tudják akadályozni.

Szerencsére a lángok nem terjedtek tovább, a tűzoltók hatékony munkájának köszönhetően pedig rövid időn belül sikerült eloltani a tüzet.

Tűz volt az egykori bútorgyárban

Tűz volt az egykori bútorgyárban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: