2015-01-13 14:08:11• hírek • Szatmár.ro

Kisállatkiállítás nyílik január 16-án

A Szamos Kisállattenyésztők Egyesülete által szervezett kiállításon 700 egyedet vonultatnak fel.

Nagy kiállításra készülnek a szatmári kisállattenyésztők, pontosabban a Szamos Kisállatenyésztő Egyesület tagjai. Pénteken 9 órakor nyitják meg a kiállításukat a strand területén található Gomba-épületben, amely az iskolai Táborok sportpályái mögött helyezkedik el.

Itt számos különleges fajtatiszta háziállatot láthatnak majd az érdeklődők: hatalmas és pici nyulakat, galambokat, pávákat, díszrécéket és természetesen különböző mintázatú és méretű tyúkokat, kakasokat is. A kiállítottak között lesznek egzotikus példányok is - például sokféle papagáj - ígérik a szervezők.

A kiállításon Szatmár megyei tenyésztők mutatják meg, hogy milyen fajtatiszta egyedekkel rendelkeznek, illetve tenyésztési munkájuk során mennyire minőségi egyedek láttak napvilágot.

Pénteken és szombaton 9 és 18 óra között lesz látogatható a kiállítás, vasárnap pedig 9 és 15 óra között. Az utolsó kiállítási napon azonban nem csak csodálni lehet majd a különleges állatokat, hanem majd vásárolni is lehet a tenyésztők által áruba bocsájtott egyedekből.

A kiállításra egy belépőjegy felnőtteknek 5 lejbe, gyerekeknek 3 lejbe kerül. szervezett iskolai vagy óvodai csoportok tagjai személyenként 2 lejért léphetnek be a kiállítás területére.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: