2012-11-11 02:09:29• hírek • Kocsis Zoltán

Utolsó megbeszélésre hívják a könyvtárosokat

Az idei év utolsó megbeszélésére, tanácskozására várják hétfőn Szatmár megye könyvtárosait a Szatmár Megyei Könyvtár Szatmárnémetiben található épületébe. A napirendre több pont is felkerült.

A november 12-én délelőtt 10.00 órai kezdettel sorra kerülő eseménynek a Megyei Könyvtár multimédiaterme ad otthont. Két frissen megjelent könyv - Dan Marius Cosma - Cristian Dinstele és Carol C. Koka - Satu Mare - repere de cronologie și istorie (Szatmár - kronológiai és történelmi hivatkozási pontok)- mellett szó esik majd a megyei könyvtár éves tevékenységéről, a Biblionet-program lebonyolításáról és eredményeiről és terítékre kerülnek a Könyvtárosok és Nyilvános Könyvtárak Országos Szövetségének legutóbbi, „A változó könyvtáraké a jövő" címet viselő konferenciáján elhangzottak is.

„Egy valamennyiünk számára nehéz év végéhez közeledünk. Ez az esztendő azonban a legtöbb Szatmár megyei könyvtár számára komoly eredményeket hozott, ez pedig bizonyítja a könyv és a könyvtáros szakma intézményének megbecsülését", jelentette ki Angela Campian, a Szatmár Megyei Könyvtár ideiglenesen kinevezett igazgatója.

A Szatmár Megyei Könyvtár és a Könyvtárosok és Nyilvános Könyvtárak Országos Szövetségének Szatmár megyei szervezetének szervezésében a megye könyvtárosai évente négy alkalommal találkoznak egymással, hogy tapasztalatot és információkat cseréljenek, különböző képzéseken vegyenek részt. A hétfői lesz az idei utolsó ilyen tanácskozás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: