2015-10-07 16:15:22• hírek • (x)

Tíz éves a Tiacom - számos akció vár októberben is

A tizedik születésnap 10 százalékos kedvezménnyel jár minden megvásárolt motorolaj esetén.

Rohan az idő: ki hitte volna, hogy már 10 év telt el azóta, hogy a megye egyik legjobb ACC-s autószervíze megnyitott az Ady Endre utcában. A 2005-ös nyitáskor autóalkatrész-szaküzletként működött, majd a nagy igényre való tekintettel 2008-ban megnyitott a két beállós szerviz. A következő években tovább fejlesztették a cég autójavítással foglalkozó részét, autóvillanyszereléssel bővült a szolgáltatások sora, majd következett a futószögállítás, a fékpad megvásárlása, a gumijavítás és a modern autódiagnosztikai eszközök beszerzése. A Tiacom így lett az egyik legnépszerűbb vállalkozás  Szatmárnémetiben, amely gépjármű-alkatrészekkel és szereléssel foglalkozik.

A Tiacomnál a 10 éves évforduló alkalmából most több friss akció miatt is érdemes betérni. Október hónap folyamán például 10 százalék árengedményt adnak minden megvásárolt motorolajra.

A közelgő télre való tekintettel a Tiacomnál most bárkinek térítésmentesen átvizsgálják az autóját - ellenőrzik az égőket, a hűtőfolyadék szintjét és minőségét, az ablakmosófolyadék szintjét és azt is lemérik, hogy milyen hideget bír ki fagyás nélkül.

A közelgő télre való tekintettel érdemes téli gumival is felkészülni a hideg időszakra, hiszen a biztonságos közlekedés szempontjából elengedhetetlen, ráadásul büntetés is jár érte, ha nem megfelelő gumival járunk fagyos időben. A Tiacomnál most négy Yokohama téli gumi megvásárlása esetén fél éves, Románia területén érvényes A24 segélyszolgálatot adnak ajándékba.

Ha további információkra van szükséged, keresd fel őket személyesen Szatmárnémetiben, az Ady Endre utca 41-es szám alatt, vagy vedd fel velük a kapcsolatot a vanzari@tiacomauto.ro email címen, illetve a 0261-710780 és 0361-884-304 telefonszámokon.

Tiacom - az ACC csoport tagja

Tiacom Auto

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: