2016-03-14 10:32:17• hírek • Kocsis Zoltán

Új közösségi ház épülhet Pusztadarócon

Új közösségi ház építését tervezi a Pusztadaróci Polgármesteri Hivatal, miután az önkormányzatnak sikerült visszavásárolni a régi kultúrotthon melletti elhanyagolt, romos területet.

„Új multifunkcionális központot építenénk oda, ahol a község lakói - és nem csak - igény esetén lakodalmakat, bálokat, évzárókat, egyéb összejöveteleket szervezhetnek, de amely akár színi előadások helyszínéül is szolgálhat", árulta el elképzeléseit Gaman Mihály, polgármester.

A község első közméltósága kiemelte, a terület Pusztadaróc szívében található, ezért könnyen megközelíthető (lesz) bárki számára. Az ingatlan jelenleg nagyon elhanyagolt, így rendbetétele és beépítése kétszeres nyereség a közösség számára.

Az összesen 53 ár területért, amelyet a rendszerváltást követően sikeresen visszaigényeltek előző tulajdonosainak leszármazottai, 250.000 lejt fizetett az önkormányzat. „A tervek reményeink szerint még idén elkészülnek. Ebben parkoló és zöldövezet is szerepel. A szükséges összeget megpróbáljuk pályázat útján megszerezni", magyarázta Gaman Mihály, polgármester.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: