2014-11-20 16:51:53• hírek • (x)

Szuper árengedményekkel vár pénteken az Autowebshop.ro

Black Friday az Autowebshop.ro-n: az akciós áraktól leesik az állad!

Az autósok jól tudják: az Autowebshopnál mindig érdemes körülnézni, hiszen a széles választékból igen kedvező áron lehet itt autós kiegészítőket vásárolni. De olyan árakat, mint amilyenekkel a november 21-i Black Fridayre készülnek, még senki sem látott! Hatalmas árengedmények várnak a vásárlás legnagyobb ünnepén a romániai autósok kedvenc portálján: bizonyos esetekben akár 50 százalékos kedvezménnyel is vásárolhatsz majd!

Érdemes tehát összeírni, hogy mire lenne szükség az autóhoz, mert jó ideig ilyen alacsony áron nem kaphatod meg őket!

Nincs még téli gumid? Most csapj le az Autowebshop.ro ajánlatára: akár 45 százalékkal olcsóbban vásárolhatsz pénteken olcsó minőségi téli gumiabroncsokat vagy éppen felsőkategóriás gumikat. Thule és Rud hóláncokat akár 50 százalékos kedvezménnyel is találhatsz Fekete Pénteken az oldalon, hogy biztos lehess benne: egy téli kiránduláson nem lesz olyan út, amelyen ne tudnál majd könnyedén haladni. S ha már kirándulás: hogy legyen hová pakolni, Fekete Péntek alkalmából az Autowebshop most akciós áron, az eddig ismert árnál akár 46 százalékkal olcsóbban kínálja a Thule és Modula tetőcsomagtartókat és tetődobozokat, a síléctartók pedig 40 százalékkal olcsóbbak mint eddig!

Maradva a Thule termékeinél: Black Friday alkalmából 45 százalékkal olcsóbbak lesznek a biciklitartók! A Thule hátizsákok, utazótáskák, snowboard-zsákok és babakocsik - mert ilyen is szerepel a kínálatban - most akár 50 százalékkal olcsóbban lesznek megvásárolhatók!

Az Autowebshop.ro kínálatában szereplő Sonax autóápolási cikkek is hihetetlen áron várják a vásárlókat - az esetenkénti 40 százalékos árengedményt nagy hiba lenne kihagyni!

A hatalmas engedmények csütörtökről péntekre virradó éjszaka, éjféltől lépnek életbe és pénteken 21 óráig tartanak. Ezt nem szabad kihagyni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: