2014-04-23 01:27:55• hírek • Blikk.hu

Sztriptízbárban mulatott Vili bá

Sztriptízbárban kapták lencsevégre Vili bácsit.


Barátai csak egy kis mókával akarták meglepni őt, de sajnos elég rosszul sült el. Vili bácsi ugyanis pontosan tudja, mi állhat a dolgok hátterében. Barátai egy lenge öltözetű hölgyet kérnek arra, adjon neki öltáncot. Valójában ezzel még nem is lenne akkora probléma, a tánc közben viszont előkerül egy fényképező, és Vili bácsiról kompromittáló felvételek készülnek.

- Ahogy elkattan a fényképező, Vili bácsi azonnal sejti, hogy a meglepetésen túl valami más is állhat a dolog hátterében, és miután az elmúlt időszakban Lacival szinte vérre menő harcot vívnak a ház közös képviseletéért, sejthető, hogy régi jó barátja keze van a dologban. Ha a fotók nyilvánosságra kerülnek, Vili bácsi feddhetetlensége veszélybe kerül, ezzel együtt pedig a pozíció is - mondta a Blikknek a Kertész Vilmost alakító Várkonyi András, aki azt is elárulta: feleségével, Marikával a forgatás előtt megbeszélték, hogy tulajdonképpen ez csak munka.

- Színész vagyok, hozzátartozik a szakmához, hogy ilyen szituációkban is szerepet vállalok. Másrészről pedig azt gondolom, hogy ma már a strandon többet mutat egy hölgy magából - tett hozzá a színész.

Hogy fény derül-e Vili bácsi titkára, vagy sikerül ezt megakadályozni, egyelőre nem árulhatta el Várkonyi, úgyhogy emiatt még kicsit izgulhatnak a nézők.

Még több bulvár hír a Blikk.hu-n olvasható, kattintson!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: