2016-07-29 14:13:15• hírek • Kocsis Zoltán

Szombaton már az egykori Ferencváros-játékos ül az Oli kispadján

Szombaton már az új edző, Bogdan Andone ül majd az Olimpia kispadján Zilahon a helyi együttes elleni felkészülési mérkőzésen. A játékosként a Ferencvárosban is megforduló szakember először vállalt munkát vezetőedzőként. Májusban viszont még bajnoki címet ünnepelhetett.

Andone ugyanis hűséges fegyverhordozóként segítette Marius Sumudica munkáját az elmúlt években a Rapid, az egyesült arab emírségekbeli Al-Shaab, a Chiajna és az Astra csapatainál - utóbbival pedig májusban ünnepelték a klub fennállásának első bajnoki címét.

A 41 éves tráner Nagyenyeden született, játékosként megfordult a vajdahunyadi Corvinulban, a Sportul Studentescben, a Rapidban, a Farulban, a Galacban. Innen külföldre, a Ferencvároshoz került, a zöld-fehéreknél a 2002-2003-as szezonban azonban mindössze 9 meccsen lépett pályára. Budapestről Ciprusra vezetett az útja, ahol az Apollon Limasszol, az Alki Larnaca és az Ermis Apadippou csapatok mezeit is magára ölthette.

Catrinel Rat igazgatótanácsi elnök elmondása szerint Andone tisztában van a klub jelenlegi anyagi helyzetével, de garanciákat kapott arra, hogy legkésőbb télig rendezőknek a viszonyok.

Rat a keret alakulása kapcsán elmondta, Adrian Markus - aki az elnök szerint mindig is problémaforrás volt az öltözőben - 100.000 lejes éves fizetést kért, míg Adrian Salageanu Németország felé kacsintgat, ahol az 5. osztályból remél szerződést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: