2015-07-07 16:07:19• hírek • Kocsis Zoltán

Szombaton ismét régi helyén zajlik a rali-sprint

Július 11-én, szombaton rendezik Szatmárnémetiben a rali-sprint bajnokság negyedik futamát. A verseny teljesen nyílt, azaz technikai megkötések nélkül, bárki jelentkezhet.

Seletye Dávid, a főszervező Román Autóklub szatmári kirendeltségének vezetője kedden tartott sajtótájékoztatóján mutatta be a szombati események programját. Mindenekelőtt azonban elégedettséggel nyugtázta, hogy a városvezetés engedélyezte a Transilvania-sugárút használatát, így a rali visszatért eredeti helyszínére. Ezért a Transilvania-sugárút mellett le lesz zárva a közlekedés elől a Petőfi Sándor, a Vágóhíd (Alexiu Berinde) és a Zrinyi (Retezatului) utcák egy része is.

Szombat reggel 8-10 órák között bárki, bármilyen gépkocsival beiratkozhat a helyszínen, a Transilvania-sugárúton. Az első autó 11 órakor rajtol majd el. A díjakat 17 órakor adják át. A pálya hossza 2,3 kilométer és mindenki egy kört tesz meg. Az előző évek tapasztalatai alapján Seletye 60 fölötti versenyzővel számol. Érdeklődni a 0744-792297-es telefonszámon lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: