2012-01-25 09:23:12• hírek • Szatmar.ro

Szólj bele te is a város költségvetésébe!

Szatmárnémeti város tanácsának február elejéig kell elkészítenie és elfogadnia az idei esztendő költségvetését, döntenie arról, hogy mely nagy beruházásokra, fejlesztésekre legyen pénz. Ezzel kapcsolatban a város vezetői a lakosok véleményére is kíváncsiak.

Ennek tükrében január 26-án, csütörtökön délután 15.00 órai kezdettel mindenkit várnak a Polgármesteri Hivatal gyűléstermében. Ott mindenki elmondhatja a véleményét, bemutathatja prioritásait.

Mint ismeretes, Szatmárnémeti az idei évben megközelítőleg negyven millió lejt fordíthat beruházásokra, fejlesztésekre. A nagyobb projektek közé tartozik a Károlyi útnak a város szélétől a Brandusa kereszteződéséig tartó szakaszának felújítása, a Lázárit és Pusztadarócot összekötő terelőút megépítése, továbbá a 16-os lakónegyed rehabilitálásának folytatása, a korzó kozmetikázása. A tervek között szerepel több iskola felújítása, néhány út leaszfaltozása, egy-két játszótér létrehozása.

Szóval, ha véleményed, meglátásod van azzal kapcsolatban, miként költik el az adódat, akkor csütörtök délután 15.00-kor légy jelen a közvitán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: