2010-01-08 12:22:58• hírek • Tóth Klarissz

Szódabikarbóna kúra

Az ünnepi eszem-iszomot követően sokan már a tisztítókúrák felé kacsingatnak. Időnként mindenki szükségét érzi annak, hogy életminőségén változtasson, anyagcsere-folyamatait mozgósítsa, belső szerveit pedig általános frissítésnek vesse alá.

A megszámlálhatatlan méregtelenítő-, salaktalanító- és tisztító kúra útvesztőjében a legtöbben tanácstalanul botorkálnak. Melyiket- és miért válasszák? Az egészség megőrzése és a betegségek megelőzése érdekében érdemes egy háromhetes szódabikarbóna kúrát kipróbálni. Az étkezési szódabikarbóna számtalan jótékony hatással rendelkezik. Nagyanyáink előszeretettel alkalmazták a szódabikarbónás lábáztatást. Különösen gyulladások, fertőzések, cukorbetegség, a szervezet savasodása, reuma és az immunrendszer gyengesége esetén ajánlott.

A 21 napos kezelés során, napi háromszori alkalommal kell szódabikarbónát magunkhoz venni. Ébredést követően, éhgyomorra egy kiskanálnyit oldjunk fel kettő deci langyos vízben. Az ezt követő 15 percben minden alkalommal igyunk meg egy nagy pohár hideg vizet, amibe csepegtessünk 10 csepp citromlevet. Majd ebéd és vacsora előtt 15-20 perccel három csipetnyit tegyünk a vízbe. A kúra ideje alatt némi étrendváltoztatásra is szükség van, mivel a szódabikarbóna lúgosító hatással rendelkezik. Táplálkozásunkba iktassuk be a lúgosító étrendet. Együnk minél több burgonyát, csíraféléket, zöldséget és gyümölcsöt, és kerüljük a savasító húsféléket, fehér cukrot, fehér lisztet, tojást és sajtot. A kúrát bármely évszakban elkezdhetjük, de táplálkozás szakértők szerint a legideálisabb tavasszal.


Különösen gyulladások, fertőzések, cukorbetegség, a szervezet savasodása, reuma és az immunrendszer gyengesége esetén ajánlott

Különösen gyulladások, fertőzések, cukorbetegség, a szervezet savasodása, reuma és az immunrendszer gyengesége esetén ajánlott


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: