2010-10-05 12:53:18• hírek • Blikk

Szíj Melinda: Csúnya vagyok!

Szíj Melinda nincs kibékülve külsejével. Szakértő mondja el, milyen könnyedén segíthetne rajta

A legidősebb megasztáros, Szíj Melinda (41) a Blikknek bevallotta: egész életében küzdött önmagával, helyesebben szólva a kisebbségi érzésével. Sohasem volt képes túltenni magát önnön csúnyaságán, és elmondása szerint csak akkor tudott felülkerekedni a komplexusain, amikor énekelt.

Pedig jobban megnézve - és néhány olvasói telefonhívás is ezt támasztja alá - Melinda kísértetiesen hasonlít a néhány évtizeddel ezelőtt szépségideálnak tartott Szerencsi Éva színésznőhöz, sőt Audrey Hepburn finoman bájos vonásai is felfedezhetők a visszahúzódó megatehetség arcán.

Kézenfekvő tehát, hogy egy szépészeti műtét talán sokat lendíthetne a versenyző karrierjén, hiszen erre számos példa van Hollywoodban is.

Dr. Gill Endre plasztikai sebészt arról kérdeztük: valóban fiatalítható és szépíthető-e, illetve milyen módszert alkalmazna a megasztáros megszépítéséhez. A szakember szerint Melinda egy kisebb korrekciós beavatkozással visszanyerhetné fiatalos vonásait, illetve önbizalmát.

- Enyhe arcfeszítéssel az áll és száj körül és botoxkezeléssel kiegészítve 15 évet fiatalodhatna. De a kezdetekhez képest a fodrász és sminkes segítsége már most lényegesen kiemelte a középkorú megasztáros értékes vonásait - mondta Gill Endre plasztikai sebész.

Szíj Melinda tudja, hogy a tehetség megadatott neki, külseje viszont inkább hátrány, mint előny a színpadon.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Szíj Melinda számára a verseny azért is próbatétel, mert úgy érzi, így talán végre képes lesz megbékélni a külsejével
Szíj Melinda számára a verseny azért is próbatétel, mert úgy érzi,
így talán végre képes lesz megbékélni a külsejével


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: