2014-04-17 16:42:58• hírek • (x)

Szezonzáró éjszakai fürdőzés az Aquastarban

Rendhagyó módon most vasárnap, április 20-án tartják az éjszakai fürdőzést.

Azok, akik beleszerettek a szatmárnémeti Aquastar aquapark éjszakai fürdőzéseinek hangulatába, azok a vasárnapi, április 20-i alkalmat semmiképp se hagyják ki, ugyanis ez lesz a most véget érő szezon utolsó ilyen alkalma. Az éjszakai fürdőzéseket ugyanis a nyári hónapokban a beach-partyk váltják fel.

Azért attól nem kell tartani, hogy erre az évre szauna-szeánszok és éjszakai relaxáló lubickolások nélkül maradunk - szeptemberben visszatér a nyugalmasabb éjszakai élet az Aquastarba!

De addig is, készüljünk a vasárnapi fürdőzésre: az ünnepek közeledtével mindenki rohangál, süt-főz, így valószínűleg sokakra ráfér egy alapos lazítás. Ennek pedig a legjobb módja egy kiadós éjszakai fürdőzés. A különleges hangulat, a sok használható fedett medence mellett a szauna-szeánsz az egyik legcsábítóbb programpont. Most vasárnap éjszka is a mátészalkai szaunamester, Sanyi bácsi fogja felejthetetlenné és igazán méregtelenítővé varázsolni a szaunázást.

Április 20-án az éjszakai fürdőzés szokás szerint 22.15-kor veszi kezdetét és 2.30-ig fog tartani. A fürdőzést ez alkalommal andalító, pihentető zene teszi felejthetetlenné. Az éjszakai fürdőzésre egy belépőjegy ára 25 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: