2011-05-30 09:20:55• hírek • Blikk.hu

Szexszel nyert Veronika

Csábító volt ugyan Olga titokzatossága, de úgy látszik, nem volt elég Alekosznak. A görög szexterminátor ugyanis úgy döntött, Veronikával vág bele a közös jövőbe. Ami nem is csoda, hiszen a 16 lány közül ő volt az egyetlen, akinek nem csupán lelkileg, hanem testileg is sikerült közelebb kerülnie Alekoszhoz.


Az okostojás pedig az elmúlt fél év során – már a ValóVilágban is – világosan a tudtára adta mindenkinek, mennyire fontos számára a szex, annak ellenére, hogy nem igazán használta ki a kínálkozó lehetőségeket a menyasszonykeresés alatt. Veronika volt az egyetlen szerencsés, aki bebújhatott az ágyába.

– Annyit szexel majd a választottjával, ameddig csak bírja, de ebben a műsorban ő nem akarta kihasználni a hölgyeket. Azzal, akit igazán akar, majd mindent bepótol – mondta a Blikknek a döntő előtt Alekosz édesapja, Tibor, miközben édesanyja remegve várta, hogy fiacskája melyik lány nevét ejti majd ki.

– Ő tudja, hogy mit akar, egy anya ebbe nem szólhat bele. Veronikával ugyan kicsit nagy a korkülönbség közöttük, de állítólag a szerelemben ez nem számít, úgyhogy szerintem boldogok lennének. Persze ugyanígy vagyok Olgával is, nekem kicsit titokzatos, félénk lánynak tűnik, de valahol megértem, hiszen orosz, külföldről jött Magyarországra, ahogy egykor én is – mondta a Blikknek a finálé előtt Alekosz édesanyja, Vája.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: