2016-11-09 10:40:25• hírek • Kocsis Zoltán

Szerencsejáték-maffiára csapott le a rendőrség – Szatmáron is

Szatmár megyében összesen hét házkutatást tartottak szerda kora reggel a rendőrség és a csendőrség különleges egységei. Mindez egy országos akció része, amelynek során 29 megyében és Bukarestben háromszáznál is több házkutatást tartottak. A cél: a szerencsejáték-automatákat üzemeltető maffia.

A Román Rendőrség tájékoztatása szerint Szatmár mellett Arges, Bákó, Bihar, Beszterce - Naszód, Brassó, Krassó-Szörény, Calarasi, Kolozs, Konstanca, Kovászna, Dambovita, Galac, Gorj, Hargita, Hunyad, Iași, Ilfov, Máramaros, Mehedinti, Maros, Olt, Prahova, Szilágy, Szeben, Teleorman, Temes, Vaslui és Valcea megyékben, valamint a fővárosban összesen 313 (!) házkutatást tartottak. Meglátogatták 16 cég székházát és területi kirendeltségeit, valamint a velük kapcsolatba hozható magánszemélyeket. A rendőrség összesen 24 személy ellen adott ki elfogatási parancsot.

A vád szerint a csoport 2013 óta adócsalást és pénzmosást hajtott végre a különböző szerencsejáték-automaták és nyerőgépek valós forgalmának és bevételeinek meghamisításával, átmosásával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: