2014-07-07 17:47:04• hírek • Kocsis Zoltán

Ezúttal sem okozott csalódást a Bikini, bulizott egész Sárközújlak

Három nagyszerű hangulatú koncerttel ért véget vasárnap este a Sárközújlaki Városnapok eseménysorozata. A Bikini-koncerten inkább a rockzenét kedvelők tomboltak, Lora a popzene kedvelőit örvendeztette meg, Mohácsi Brigitta pedig a mulatós zenét kedvelőket.

Sajnálatos módon a Bikini kérésére némileg felbolydult az eredetileg meghirdetett program, mivel a rocklegendák másfél órával korábban léptek fel. Ennek ellenére alaposan megtelt rajongókkal a tér. Hogy mekkora vonzerővel rendelkeznek D. Nagy Lajosék, remekül mutatja, sokan jöttek Szatmárnémetiből és a megye más településeiről. Együtt buliztak fiatalok és idősebbek, szülők és gyerekek.

A megszámolhatatlan sláger és halhatatlan dal közül jó néhányat eljátszott a Bikini, a koncerten pedig ezúttal is kiderült: noha elárasztanak minket az éppen divatos irányzatok alkotásai, a rajongók igen is ismerik és kedvelik az újabb Bikini-nótákat is.

Lukács „Peta" Péter elképesztő szólói, Németh Alajos basszus és Makovics Dénes szaxofonjátéka, valamint Mihalik Viktor ütemei után Lora lépett színpadra. A fiatal énekesnő slágerei mellett közvetlenségével is levette lábáról a közönséget: egy adott pillanatban több kislányt invitált maga mellé a színpadra, akikkel közösen énekelt.

Utolsó fellépőként Mohácsi Brigitta nem csak rendkívül dögös és szexi megjelenésével, de mulatós dalaival is elkápráztatta a tömeget. A városnapoknak hivatalosan a pazar tűzijáték vetett véget, aki azonban megtehette, barátaival még élvezte kicsit a csodás júliusi éjszakát egy-egy pohár sör vagy remek bor mellett.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: