2015-03-11 17:20:39• hírek • Kocsis Zoltán

Szenzációs SlágerTV Party Szatmárnémetiben!

Szereted a jó mulatós zenét és buliznál egy igazán nagyot? Ha igen, akkor március 27-re ne csinálj programot magadnak! A televízió történelmében ugyanis először látogat Szatmárnémetibe a SlágerTV Party! Hat fellépő közel három órás önfeledt mulatozást ígér!

S hogy kik lépnek majd fel a Dana hotel Károlyi úton található rendezvénysátorában? Itt lesz a SlágerTVParty két műsorvezetője, Bódi Csabi és Monita, az Eszem-iszom, Dínom-dánom műsorát vezető Bunyós Pityu és A Jó LaciBetyár, továbbá a mindig dögös Mohácsi Brigi és a szatmári mulatós zene egyik pillére, a Royal Team Zenekar.

Ha utóbbi két fellépő számára nem ismeretlen terep Szatmárnémeti és környéke, a SlágerTV történelmében ez az első alkalom, hogy a szatmári megyeszékhelyre látogat és az előadók közül többen is most énekelnek először a szatmári közönségnek.

A három órásra tervezett koncert március 27-én, péntek délután 19.00 órakor kezdődik tehát a Dana sátorban. Egy belépő 35 lejbe kerül, jegyeket pedig elővételben az Északi Színház Horea utca 6. szám alatti jegypénztárában lehet megvásárolni.

A kapunyitás már 17.30-kor lesz. A műsornak koncertjellege lesz, tehát a sátorban nem lesznek székek és asztalok. Fontos kiemelni, hogy italt a helyszínen lehet majd vásárolni, a sátorba semmit nem szabad bevinni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: