2016-06-02 15:25:16• hírek • Választási hirdetés

Szavazzon egy élhető, fejlődő Szatmár megyére!

Az RMDSZ az egyetlen erő, amely minden szinten képviseli a magyarságot legyen szó Szatmár megyéről, Kolozsvárról, vagy Bukarestről.

Tudjuk, hogy az emberek kritikus szemmel figyelik munkánkat, amikor kell, kritkát is megfogalmaznak róla, de bizalmuk töretlen, mert valahol ők is tudják, hogy minden hibánk ellenére csak az RMDSZ tud eredményeket elérni. Jelöltjeinknek - az összes településen, ahol polgármesterjelöltet vagy tanácsosjelölteket indítottunk - a közösség javát szolgáló, megvalósítható elképzeléseik és konkrét terveik vannak.

Mások egyértelműen csak nagyokat mondanak, de a megvalósításhoz erő és partnerek kellenek, ezt megtanultuk az elmúlt 26 év alatt, amióta töretlen lendülettel képviseljük a Szatmár megyében élő magyarokat, s mellettük minden más kisebbséget, sőt a többségi román nemzetiségűek érdekeit is. Ha Ön biztos akar lenni abban, hogy az ígéretek megvalósulnak, akkor nem a nagyotmondókat, hanem a reális ígéreteket tevőket választja. A tetteknek ugyanis megvan az a bosszantó szokásuk, hogy önmagukért beszélnek. Lehet hangzatos ígéreteket tenni, de érdemes azt is vizsgálni, milyen teljesítmény áll ezek mögött.

Érdemes azon is elgondolkodni, hogy mi az, ami egy vezetőt inkább minősít: az ígéretei vagy a kézzelfogható megvalósításai? Ahol eddig is mi voltunk a község vagy a város gazdái, ott szemmel láthatóak a változások. S ha lehetőséget kapunk a folytatásra, akkor ezek csak gyarapodni fognak, sőt lesz olyan is, ahol teljesen új szintre emelkednek a megvalósítások. Ott, ahol eddig más vezette a hivatalt, ott világos, megvalósítható tervekkel vágunk neki a feladatoknak, amelyekben nincsen hiány.

Sikerült elérnünk, hogy a megyében a magyarok és a németek továbbra is összefogjanak, sőt, egyre több román is támogat bennünket. Azok az emberek fogják közösségünk ügyeit intézni, annak jövőjét meghatározni, akiket június 5-én megválasztanak. Ha azt akarjuk, hogy a megyében is erős szavunk legyen Szatmár megye sorsát illetően, akkor meg kell adnunk magunknak az esélyt azzal, hogy elmegyünk szavazni. És erősíteni kell az esélyt azzal, hogy megkérjük szomszédainkat, családtagjainkat, hogy menjenek el ők is és válasszák az RMDSZ csapatát: keressék a tulipánt, szavazzanak a polgármesterjelöltre, valamint a helyi- és megyeitanácsosi listára.

Június 5-én nagy a tét. A magyar közösség egésze számára épp úgy, mint Szatmár megye településeinek fejlődése szempontjából. Egyetlen napon döntünk a következő négy évről. Kérem, szánjon rá egy fél órát, hogy jó döntés szülessen. Legyen részese a jövőnek! Június 5-én szavazzon az RMDSZ csapatára. Mert mi egy élhető és fejlődő Szatmár megyéért dolgozunk, az emberek szolgálatában!

(x)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: