2014-10-21 13:49:50• hírek • Kocsis Zoltán

Szatmárnémetiben gyalogost, Decebalon kerékpárost gázoltak

Három komolyabb közlekedési baleset is történt október 20-án, hétfőn Szatmár megyében: Szatmárnémetiben gyalogost, Decebalon kerékpárost gázoltak el. Mindkét férfi súlyosan megsérült, a Vámfaluban balesetet okozó ittas sofőr viszont kisebb sérülésekkel megúszta.

Az első baleset 16.30 körül történt a megyeszékhelyen, az Anderco utcában. A 43 éves Tiberiu M. egy MAN típusú teherautóval elsodorta egy, az úttesten szabálytalan átjutni készülő szamoskrassói férfit. A gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba kellett szállítani.

Szintén súlyosan megsérült és kórházba szállították azt a 63 éves decebali kerékpárost, aki három órával később a Szatmárnémeti-Nagykároly főúthoz közeledve nem adott elsőbbséget a Nagykároly felé haladó Honda típusú személygépkocsinak, melyet egy 41 éves férfi vezetett.

Mindkét esetben alkoholvizsgálatnak vetették alá a gépkocsik vezetőit, ám az egyaránt negatív eredményt produkált.

Nem úgy annak a 27 éves férfinak az esetében, aki Vámfaluban balra kívánt térni Audijával. Mivel elmulasztott indexelni, összeütközött az őt szabályosan előzni próbáló bákói rendszámú Volkswagen Transporter kisbusszal. Az alkoholteszt során a vétkes sofőr, Valentin M. esetében 0,23 mg/l alkoholszintet regisztrált a szonda kifújt levegőben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: