2014-10-23 14:36:56• hírek • Aggteleki István

Szatmári zenekarok estje

Szatmári zenekarok Jam estje lesz pénteken, október 24-én, 21 órakor a MusiC'at Caffe & Pubban, az ASH Band és a Nomanid Productions szervezésében.


A Nomanid Productions a zajló kiállítássorozatok mellett, a GrapH-I-T0ne, amely szatmári alkotók grafikáit, festményeit, illetve a Pho-T0ne, ami ifjú szatmári fotósok munkáit mutatja be, további a szatmári kultúrát és művészetet erősítő eseményeket is szervez.

Ez alkalommal a szatmári ASH Band-del karöltve, első alkalommal szervezik meg a szatmári zenekarok Jam estjét, melyen olyan együttesek lépnek fel, akik nem ismeretlenek a szatmári közönség számára.

A nemrégiben zajlott Utcazene Fesztivál kellő lendületet adott a "bandáknak", s bár igazán nem lehetett panaszkodni előtte sem a szatmári zenei paletta sokszínűségére, az azonban bizonyos, hogy megerősítette a csapatokat hitükben: van mit és van kinek zenélni szép kisvárosunkban.

Íme a fellépők: ASH Band, Black River Blues Band, TranSKlouD, DØTS, Láposi "Elvis" Csaba, Stephanie Semeniuc és Medgyesi Balázs, Alex Gibson és még sokan mások.

Színes a kínálat, hiszen blues, rock, rock and roll, punk rock, világzene, reggae is szerepel a műsorban. A belépés ingyenes, mindenkit várnak szeretettel!


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: