2016-08-12 13:20:18• hírek • Kocsis Zoltán

Máris kirúgták Pataki Zoltánt az Olimpia éléről

35 nap - ennyi ideig volt az Olimpia labdarúgóklub elnöke Pataki Zoltán. Tevékenysége és néhány döntése oly mértékben kiverte a biztosítékot az igazgatótanácsnál, hogy csütörtökön menesztették tisztségéből. Pontosan öt héttel kinevezését követően.

Információink szerint Pataki több döntése is kiváltotta a grémium nemtetszését. Ezek közé tartozik, hogy a játékosokhoz hasonlóan saját magának is prémiumot ítélt meg a szombati, Resicabánya elleni győzelmet követően - olyan körülmények között, hogy a klub nem tudott fizetést folyósítani.

Az utolsó csepp a pohárban azonban az volt, amikor ezen a héten Pataki kifizetett egy 16.000 lejes adósságot, amely még 2012-ből datálódott, Szilágyi Istvánnak.

„Nem a lépés jogosságával volt gond, de amikor a csapat alig tudott elindulni Mioveni-be, ilyen körülmények között igazán várhatott volna még ez a kifizetés", jelentette ki Ciprian Bretan igazgatótanácsi tag.

Mint ismert, az Olimpia rendkívül nehéz anyagi helyzetben van, mivel az egész évre megszabott 2,4 millió lejes költségvetésből a tavasz során két millió lejt elköltött az előző vezetőség. Emellett 1,1 millió lejes adósságot halmozott fel, az év végéig pedig további mintegy 1,2 - 1,4 millióra lenne szükség. A megyei tanács a héten utalt át 100.000 lejt - ebből fizetett Pataki -, a jövő héten pedig újabb hasonló összeget fizet. Ebből végre a játékosok is megkaphatják fizetésüket, legalábbis információink szerint.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: