2016-09-16 16:48:50• hírek • Szatmár.ro

Szatmári küldöttség Németországban

Baden-Württemberg tartomány kormánymegbízottjának meghívására, szeptember 13-19. között  Németországba látogatott egy szatmári küldöttség.

A delegáció tagjai Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Tanács elnöke, Radu Bud prefektus, valamint tanácsosok és szatmári üzletemberek. A szatmári küldöttséget szerdán, szeptember 14-én hivatalos vacsorával fogadták Läuterhäusleban, Aalen városában. Szeptember 15-én, csütörtökön a küldöttség egy Ostalb járást bemutató megbeszélésen, valamint a két megye közötti partnerkapcsolatról szóló gyűlésen vett részt, melyre az Ostalbkreisi Prefektusi Hivatalban került sor.

Ezt követően látogatást tettek a MAPAL cégnél. Pénteken a küldöttséget a Schwäbisch Gmünd-i Polgármesteri Hivatalban fogadták, ahol a helyi hivatalosságokkal volt találkozójuk. Ezt követően Aalen város polgármesteri hivatalában egy gyűlésen vettek részt, majd a Schloss Alapítvány által rendezett kiállításra kaptak meghívást.

Szombaton a delegáció Ellwangenbe látogat, ahol megtekintik a kastélyt és a múzeumot valamint a LEADER program keretében átalakított egyetemi kampuszt nézik meg. Szintén a szombati nap folyamán a Bucher Stausee-i tavat látogatják meg, ahol egy megbeszélés keretében a lehetséges közös LEADER projektekről tárgyalnak majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: