2015-11-24 11:15:02• hírek • Szatmár.ro

Szatmári divattervező a kolozsvári City Fashion Weeken

Az erdélyi divatvilág legfontosabb eseményén mutatta be ruhakölteményeit Szilágyi Kinga.

November 19 és 21 között Kolozsvár volt Erdély, sőt, Románia divatvilágának fővárosa. Ekkor tartották ugyanis a City Fashion Weeket. Ez az egyetlen erdélyi rendezvény, amely nyugodtan beállhat a Milánó, Párizs, London és New Yorkkal induló divatbemutatók sorozatába. Ez a rendezvény hozza össze a legkeresettebb romániai divattervezőket, nemzetközileg elismert brandeket, sminkmestereket és hajszobrászokat.

A City Fashion Weeken mások mellett bemutatta legújabb kreációit Diana Barbur, Borodi Stefania, Cristina Brad, Vera Voss, Ema Durnea, Mihaela Cîrlugea, Alexandra Indrieș, Ana Lafaet, Cristina Edu, Anca Tomșa, Oana Pădure, Ștefania Pătcaș... és ott volt a divattervezők sorában a Szatmárnémetiből elszármazott, jelenleg Kolozsváron élő és alkotó Szilágyi Kinga is! A Queensy brand megalkotója, a kolozsvári Queensy Boutique tulajdonosa ráadásul nagy sikert aratott legfrissebb kreációival.

Minden fiatal nő szeretne egy kicsit királynő lenni a maga világában. A Szilágyi Kinga által megálmodott ruhákban  pedig azzá is válhatnak! A kollekció darabjai között a deluxe és a day by day ruhák is helyet kaptak, általános jellemzőjük pedig a kitűnő anyagok használata és az egyéni tervezés.

A tervezőt, akárcsak egy képzőművészt, nemcsak a mindennapok finom árnyalatai ihlették, hanem az érzékiséget, a nőiességet akarja kihangsúlyozni, az időtlen eleganciát. A ruhák izgalmas formák variálása, csábító anyagok összehangolása szenvedélyes színek árnyalásában.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: