2015-02-27 17:22:20• hírek • Szatmár.ro

Szatmár Megye a Budapesti Utazási Kiállításon

Románia egy 150 négyzetméteres modern standdal vesz részt a rangos rendezvényen.

Február 26 és március 1-je között zajlik Budapesten a Nemzetközi Utazási Kiállítás, amelyen természetesen Románia és Szatmár megye is részt vesz.

Románia 150 négyzetméteres standon mutatja be a legnépszerűbb turisztikai célpontokat, kultúráját és minden egyebet, amivel turistákat lehet vonzani az országba.

Szatmár megye budapesti küldöttségét Adrian Stef megyei tanácselnök vezeti, de a küldöttség tagja Mircea Govor alelnök is. A politikusok az utazási kiállítás keretében újra találkoztak Simion Giurcával, aki Ausztriában hivatott népszerűsíteni a romániai turisztikai célpontokat.

Szatmár megye egy információs pulttal vesz részt a rangos turisztikai rendezvényen. Itt a megye turisztikai célpontjait népszerűsítik angol és magyar nyelvű kiadványokkal, de a standhoz látogatókat a megye címerével és turisztikai logójával ellátott apró figyelmességekkel is megajándékozzák.

A megye értékeinek népszerűsítésében segédkezik Mare Ana is, aki kézzel készített, avasi népviseletbe öltöztetett babáiból nyitott kisebb kiállítást. A kiállítás egész ideje alatt szatmári finomságokkal is kínálgatják az érdeklődőket: kolbásszal, sonkával, sajttal, szalonnával és természetesen pálinkával. A standnál a kiállítás ideje alatt több alkalommal is zenél a nagykárolyi Ceatara zenekar.

A Szatmár Megyei Tanács vezetői a Budapesti Nemzetközi Utazási Kiállításon

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: