2015-08-16 11:31:18• hírek • Kocsis Zoltán

Egy férfi életét vesztette a háztűzben Kisbábonyon - FRISSÍTVE

Egy férfi életét vesztette abban a háztűzben, amely szombat délután keletkezett a Szatmár megyei Kisbábony településen. A tűzoltóság szerint egy plattból kieső parázs okozhatta a tragédiát.

A Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének (ISU) tájékoztatása szerint a tűz kevéssel 14.00 óra előtt keletkezett. Mire a halmi önkéntes tűzoltók és az ISU turci egységének vízzel és habbal is oltó autója a helyszínre érkezett, a lángok már eluralkodtak az egész házon.

Oltás közben a tűzoltók a ház egyik helyiségében egy 50 év körüli férfire bukkantak. Öntudatlan állapotban hevert a földön, súlyos égési sérülésekkel. Életét sajnos már nem tudták megmenteni.

A szakemberek szerint a tűzet egy, a főzéshez használt plattból kiesett parázs okozhatta, amely a tűzhely körüli textíliára esett. Ez pillanatok alatt lángra kapott, majd gyorsan tűzbe borította az egész házat.


FRISSÍTVE! A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint az áldozat neve B. Elemér. Az 50 éves férfi halálát vélhetően szénmonoxid-mérgezés okozta, a rendőrség semmilyen erőszakra vagy idegenkezűségre utaló nyomot nem talált.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: