2016-07-14 14:56:26• hírek • Szatmar.ro

Sürgősen idősgondozókat keresnek Ausztriába!

Idősgondozókat keres Ausztriába, az Őrségbe (Burgenland) és Alsó-Ausztriába (Niederösterreich) a SC Schwab SRL, méghozzá sürgősen! A munkavállalás egyik legfontosabb alapfeltétele a német nyelv ismerete.

Természetesen nem elvárás a felsőfokú nyelvismeret, az alapfokú (A1, A2) viszont igen! Az ápolásra szoruló személy, aki sok esetben nem is beteg, csak segítségre, társaságra szoruló idős személy, valamint a hozzátartozóik számára ugyanis érthető módon fontos a kommunikáció.

Szintén fontos tudnivaló, hogy az idősgondozás napi 24 órás elfoglaltságot és kötelezettséget jelent! A gondozó a gondozott otthonában lakik, ott ellátást kap, ám neki kell főzni, takarítani és ellátni a gondozottat. Ezzel együtt azonban értelemszerűen a jutányos és flexibilis fizetéséből nem kell szállásra, ellátásra fordítania.

Mindenképpen előnyt jelent a betegápolói végzettség, illetve a tapasztalat, ám mindez korántsem kizáró tényező.

Elsősorban 20 és 65 év közötti nők és férfiak jelentkezését várják Szatmárnémetiben, a Fragilor 1. szám alatt, illetve telefonon a 0730-580495-ös telefonszámon. Mivel a SC Schwab SRL a Német Demokrata Fórum által életre hívott cég, a nyelvismeretet a helyszínen felmérik. Pozitív elbírálás esetén pedig még az utazásban is segítenek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: