2015-04-20 10:44:00• hírek • Szatmár.ro

Stand-up-magic est lesz szerdán a filharmóniában

Még kaphatók jegyek a parodista Somogyi András és a stand-up-bűvész Hajnóczy Soma műsorára.

Nem mindennapi, szórakoztató, nevettető és ámulatba ejtő előadás tanúi lehetnak azok, akik jegyet váltanak az április 22-én, 19 órai kezdettel a filharmónia előadótermében megtartandó előadásra. Két magyarországi humor-nagyágyú lép majd fel ekkor, ám nem megszokott műsorral kápráztatják el a közönséget.

Somogyi András ugyanis hangjával és mozdulataival számos sztárt fog majd megidézni, a szatmári közönség elé áll egy személyben Friderikusz Sándor, Torgyán József, Verebes István és Győzike is, a zseniális parodista tolmácsolásában.

"18 évesen döntöttem el, hogy megmutatom magam a nagyérdeműnek. Ekkorra már számos közéleti személy hangját elsajátítottam. Persze a hanggal együtt jöttek az illető mozdulatai, arcjátékai. Az elsők közt voltak: Hankiss Elemér, Torgyán József, Verebes István, de a repertoár hétről hétre bővült, mikor már szinte megszállottan csak ezzel foglalkoztam szabadidőmben. Egy felhívásra összeállítottam egy 20 perces műsort, amiben 25 embert parodizáltam" - mesél a széles körű ismertségig vezető út kezdetéről Somogyi.

Az est másik fellépője Hajnóczy Soma lesz, aki amellett hogy profi stand-up-dumás, világklasszis bűvész is, erről pedig papírja is van! Többször is nyert ugyanis nemzetközi bűvész-versenyeket. A bűvészet történetének egyik legfiatalabb világbajnoka, az illúzió és humor műfajait ötvözve, egyedi stílust  alakított ki, amely az egész világon híressé tette. Műsorait a dinamizmus és eredetiség mellett, az elegánsan lezser megjelenés és a könnyed profizmus jellemzi.

Mivel a műsorban trágár szavak nem hangzanak el, a szervezők ez alkalommal gyermekjegy vásárlását is lehetővé tették. a gyerekeknek szánt belépő 15, a felnőttjegy 30 lejbe kerül. A jegyek az Északi Színház jegypénztárában kaphatók.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: