2016-07-29 15:46:44• hírek • refszatmar.eu

Sólyomkőváron a bizalomról

A Királyhágómelléki Református Egyházkerület minden egyházmegyéje megtartja a maga ifjúsági táborát. Ezek közül a szilágysomlyói egyházmegye tábora egyházkerületivé nőtte ki magát, több évtizede összeszokott csapattal, közel kétszáz résztvevővel.

A Sólyomkővári Ifjúsági Táborhoz csodálatos tájakon vezet az út. A gyönyörű környezetnek, a minden szükséges eszközzel felszerelt tábornak, a gondosan megtervezett programnak, de legfőképpen Istennek köszönhetően népes ifjúsereg imádkozhat, tanulhat és kapcsolódhat ki a táborban évről évre, így ezen a héten is.

Kánya Zsolt Attila egyházkerületi ifjúsági szakelőadó lapunknak elmondta, hogy az idei tábor alaptémája a bizalom. Erről szólnak az istentiszteletek és az előadások, de a játékok és a különböző tevékenységek is. Az előadók az ősbizalomtól kezdve szólnak a csalódásokról, a Istenbe vetett bizalomig és a bátorításig.

A lelkes lelkipásztorok, teológusok és önkéntesek ötletessége lehetővé teszi azt, hogy délutánonként több program közül is választhatnak az ifjak. Lehet flashmobra készülni, lehet aerobikozni, focizni, gitározni, játszani, vetélkedni, önismereti csoportokban részt venni...

Szőnyi Levente szilágysomlyói esperes elmondta, hogy a tábor egy missziós lehetőség is, hiszen sokan a tábor után kapcsolódnak aktívabban az egyházi tevékenységekhez.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: