2013-11-06 17:51:19• hírek • Szatmár.ro

Küldd el te is javaslatod a közlekedéssel kapcsolatban

A Szatmár.ro és az ACC közös játékán már kétszer sorsoltunk - a következő sorsolás jövő hétfőn lesz.

Félidőhöz érkezett nyereményjátékunkban arra kértük olvasóinkat, hogy mondják el, hol tapasztalnak hibákat, hiányosságokat a megyeközpont vagy a megye közlekedésében.

Olvasóink beküldött észrevételeikkel is bizonyították, hogy számukra is fontos, hogy biztonságosabbá tegyük a közlekedést. A játék eltelt két hete alatt összesen 15 személytől kaptunk egy vagy több módosítási javaslatot, a beküldők között pedig kétszer sorsoltunk - így hat személy jutott hozzá az
Auto Check Center által felajánlott ajándékokhoz.

A közlekedést érintő észrevételeket pedig továbbra is várjuk, hiszen még két hétfőn sorsolunk a beküldők között - alkalmanként három személy kap majd ajándékot, ezek pedig a következők: egy polárfelső és egy fényvisszaverős mellény, egy fényvisszaverő háromszög és egy fényvisszaverő mellény, illetve egy hosszúujjú galléros póló.

Az olvasónak nem kell egyebet tennie, mint egy fotó, rajz vagy szöveges vélemény beküldésével jeleznie számunkra: hol vannak helytelenül kihelyezett, ottfelejtett vagy rosszul látható közlekedési táblák, helytelen útburkolati jelzések, szabálytalanul parkoló járművek vagy bármilyen más jelenség, amely a közlekedés biztonságát befolyásolhatja.

A Szatmár.ro és az
Auto Check Center nég két héten keresztültartó kampányának anyagait, olvasóink javaslatait átadjuk a városi és megyei közlekedésbiztonsági munkacsoportoknak, figyelemmel kisérjük a további fejleményeket és beszámolunk a jobbító intézkedésekről is.

További információkat a kampányunkról és a kitöltendő űrlapot is  ezen a linken lehet elérni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: