2016-05-12 15:48:55• hírek • Szatmár.ro

Rotaract az egészségért

Jótékonysági futóversenyt szerveznek vasárnap Szatmárnémetiben.

A Szatmárnémeti Rotaract Klub május 15-én másodszor szervezi meg a Rotaract az egészségért nevet viselő rendezvényt. Idén futóversenyt szerveznek, a részvételi díjakból pedig a Dinamo sportpályán található szabadtéri kosárlabdapályára vennének új kosárlabdapalánkokat.

A közel 2 kilométeres útvonalat lefutni szándékozók 10 órakor találkoznak a Szatmár Megyei Múzeum előtti téren, ekkor kezdődik ugyanis a beiratkozás. Felnőttek 10 lejért, gyerekek és 18 év alatti fiatalok 5 lejes beiratkozási díj ellenében indulhatnak a versenyen, az ebből származó bevételből szándékoznak a szervezők új palánkokat állítani a pályán.

Sőt, a futás mellett kincsvadászatot is szerveznek majd 12 órától az 5-11 éves gyerekeknek, ezen a részvétel szintén 10 lejbe kerül.

Visszatérve a futóversenyhez: a rajtra 11 órakor kerül sor a Szatmár Megyei Múzeum előtt, a verseny útvonala pedig a Sugárút (Traian sugárút) - Régi főtér - Eötvös (Cuza Voda) utca - Áprád (Vasile Lucaciu) utca - Szatmár Megyei Múzeum útvonalon halad.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: