2012-04-02 18:44:29• hírek • Kocsis Zoltán

Benzinkutat épít magának a Kaufland

Néhány napja egy-két munkagép jelent a Kaufland szupermarket parkolójában, és több óriási gödröt vájt a terület közepébe. A városban elindult a találgatás, hogy vajon mit épít oda a német áruházlánc? A válaszra talán kevesen tippeltek volna: benzinkutat.

Ha már a polcokon szinten mindenféle terméket meg lehet vásárolni, akkor az ügyfelek miért ne tankolhatnák tele autóikat is, gondolhatták a bevásárlóközpont vezetői. Hogy igazából mit gondoltak, azt sajnos nem tudhattuk meg. A telefonszámok útvesztőjében már a galati kirendeltséget is kifaggatta a Szatmár.ro, hogy aztán további néhány új szám és új hangok révén megtudjuk: a szatmárnémeti üzlet igazgatója éppen fontos tárgyaláson van. Ottjártunkkor és jó néhány órával később is. Más viszont nem nyilatkozhatott az ügyben.

A letűnt rendszer titkolózási kényszerét idéző üzletvezetéssel ellentétben Ilyés Gyula polgármester felvilágosítással tudott szolgálni: a polgármesteri hivatal egy kis teljesítményű benzinkút megépítésére adott engedélyt.

Hétfőn reggel a Közlekedésbiztonsági Bizottság tagjainak, élükön Adrian Albu elnökkel, liberális alpolgármesterrel fogalmuk se volt, hogy mit is építenek a parkolóba. Lehet, hogy gyakrabban kellene konzultálnia kollégáival a város vezetésében?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: