2009-03-18 20:58:38• hírek • Danubius Online

Rihanna a Több mint testőrben

17 évet kellett várni a mindenki által kedvelt "Több, mint testőr" című film újabb részére. Ezúttal Rihanna kapja a főszerepet.

Újraforgatják az 1992-es, nagysikerű "Több, mint testőr" című filmet.  Akkoriban mindenki dúdolgatta -magában vagy hangosan- az Oscar-díjas film betétdalát, az "I WillAlways Love You" című számot, melyet az egyik főszereplő, Whitney Houston énekelt. A sármos testőr szerepét Kevin Costner alakította, aki talán nem csak a filmben dobogtattameg a gyönyörű énekesnő szívét.

A feldolgozás női főszereplője ezúttal (állítólag) a 21 éves Rihanna lesz, filmbéli partnere pedig Channing Tatum. Nem ez lesz egyetlen filmes munkája a barbadosi énekesnőnek: a Charlie Angyalai következőfelvonásában is szerepet kap majd, közli a Danubius Online.

Rihanna - Több mint testőr

Rihanna nem hanyagolja az éneklést sem, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy elkezdett dolgozni új stúdióalbumán. A kérdés csak az, mit fog szólni Chris Brown, az énekesnő kedvese a fiatalosabb és szexibb változatjeleneteihez. Ugyanis az új "Több, mint testőr" készítői sokkal pikánsabbra akarják szabni a feldolgozást, mint annak elődje volt.

Egy biztos: Rihanna és a Whitney Houston valamiben mindenképp hasonlítanak. Mindkettőjüket megverte a párjuk, de ők ennek ellenére mellettük maradtak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: