2016-07-11 12:44:32• hírek • Szatmár.ro

Retrobuli Zoltán Erikával Sárközújlakon

Minden idők legjobban szervezett Sárközújlaki Napjain vannak túl a település lakosai illetve azok, akik az elmúlt hétvégén úgy döntöttek, a kisvárosban pihenik ki a hétköznapok fáradalmait és töltődnek fel. A rendkívül színes programhoz a lépésről lépésre fejlődő infrastruktúra teremtette meg a megfelelő alapot.

A kétnapos esemény az immár hagyományosnak tekinthető bográcsfőző- és fafaragó-versennyel kezdődött még szombat délután. Miközben a bográcsban rotyogtak a finomságok és röpködtek a forgácsok, a kicsik (és nagyok) a bábszínház előadását élvezhették. A szombat délután csúcspontja ezúttal is a szépségverseny volt, amelyet egyáltalán nem méltatlanul Podolyák Denisza nyert meg. A Kölcsey Ferenc Főgimnázium IX. osztályos diákjának első udvarhölgye Pap Evelin, második udvarhölgye pedig Tegze Jennifer lett.

A helyi szépségeket egy bihari szépség követte, Mohácsi Brigitta a mulatós zene egyik legügyesebb és legszexibb szereplője, akit ismét hatalmas örömmel fogadtak a sárköziek, előadásával pedig ezt meg is hálálta. Őt a mulatós zene klasszikusai, a 3+2 követte, végül a napot Meda zárta.

Vasárnap a helyi gyerekek mutathatták meg tehetségüket, ügyességüket a világot jelentő deszkákon, majd az Elvis emlékzenekar idézte meg a rock'n roll királyának emlékét. Az együttes kuriózuma, hogy a gitáros Szabó Ignác nem más, mint Sárközújlak alpolgármestere.

A retrót Alessia szexi és dinamikus fellépése követte, majd a tombola után a magyar popzene koronázatlan királynője Zoltán Erika röpítette vissza közönségét a 90-es évekbe. A jó kis buli után Alex Velea pörgette tovább a hangulatot, majd a Kozmix és a tűzijáték tette fel az i-re a pontot.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: