2014-09-11 22:17:52• hírek • Szatmar.ro

Részletes orvosi kivizsgálás, sorban állás nélkül!

A Debreceni Egyetemi Kórház megteremti Önnek a lehetőséget, hogy alig pár óra leforgása alatt alapos egészségügyi vizsgálaton essen át, ezek végeztével pedig a kórlapon a szakemberek valamennyi javaslatát feltüntetik.

A felgyorsult életvitel, a stressz és a fáradtság miatt nagyon sokan küszködnek érrendszeri és egyéb megbetegedésekkel. Ezeknek a betegségeknek a megelőzésére szükség van az időszakos és alapos egészségügyi vizsgálatokra.

Nagyon sokszor azonban a rendelkezésünkre álló kevés idő miatt hajlunk arra, hogy ezeket a vizsgálatokat elhalasszuk, ami sajnos súlyos következményekkel is járhat.

A Hungaro Medical Service lehetőséget ad Önnek az időszakos és a szakorvosi vizsgálatok elvégzésére, még akkor is, ha kevés ideje van, de felelősnek érzi magát saját egészsége és életvitelének minősége iránt.

A vizsgálati csomagokat az orvosi adatok és a szakemberek ajánlásai alapján állították össze. Ön választhatja az egyszerűbb, de a részletesebb vizsgálati csomagot is. Utóbbiak esetében a ritkábban előforduló betegségek és kórok meglétét is megvizsgálják.

Az ügyfelet a Debreceni Egyetemi Kórház laboratóriumai előtt várják reggel és az eredmények megérkeztéig a pácienst egy belgyógyász is megvizsgálja. Délre minden eredménye megszületik és megkapja a szakemberek ajánlásait is.

A vizsgálati csomagok testre szabottak és a páciens korához, illetve neméhez igazodnak: választhat a minimális, az optimális és a maximális csomagok közül. A minimális csomag nyolc különböző vizsgálatot tartalmaz, a maximális pedig tizennégyet: többek között vérvizsgálatot, vizeletvizsgálatot, terheléses EKG-ét, mellkasröntgent, hasi ultrahangot, medence ultrahangot, szívultrahangot, érrendszeri veszélyek felmérését, szemészeti vizsgálatot, bőrvizsgálatot, urológiai vizsgálatot. A végén az ügyfél megkapja az összes eredményt és az orvosok javaslatait.

Programáltatni egyik napról a másikra is lehet. Aki igényli, tolmácsot is kaphat segítségül. Még több információért keressék a Horea utca (a színház utcája) 10/5 szám alatti kirendeltséget vagy hívják a 0748125020-as telefonszámot, esetleg Facebookon keressék a hungaro.medica oldalt. Amennyiben többet szeretne megtudni a vizsgálati csomagokról, keresse a Hungaro Medical Service hivatalos honlapját, a www.hungaromedicalservice.ro-t.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: