2015-05-04 18:13:22• hírek • Szatmár.ro

Részegek a volánnál - jogosítvány nélkül

Egy 19 éves fiatalember 0,99 ml/l alkoholkoncentrációval a lehelletében vezetett - pedig jogsija sem volt.

Március 3-án délben a DN19-es jelzésű országút vámfalui szakaszán állították meg a rendőrök a 19 éves Mihai M.-et, aki egy írországban bejegyzett Rover típusú gépjárművet vezetett. Megfúvatták s kiderült, hogy az általa kilélegzett levegőben az alkohol-koncentráció 0,99 mg/liter. A fiút vérvizsgálatnak is alávetették. Az is kiderült, hogy nem rendelkezik semmiféle autóvezetői jogosítvánnyal.

Szintén vasárnap, de már délután Avasfelsőfaluban is igazoltattak egy autóst, aki egy Chryslerrel furikázott az avasi főváros utcáin. Vasile E.-ről is kiderült, hogy nincs semmiféle jogosítványa, de legalább józanon ült a volán mögé! Igaz, a volán egy olyan autóhoz tartozott, amellyel nem mehetett volna ki közútra...

Szatmárnémetiben részegen és jogosítvány nélkül ült autóba az 50 éves K. József. A Brandusa utcában állították meg a rendőrök, amikor egy Daewoo típusú autót vezetett. Az általa kilélegzett levegőben 0,74 mg/l volt az alkohol-koncentráció. Neki volt jogosítványa, csak azt február 18-án felfüggesztették.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: