2015-07-28 15:40:01• hírek • Kocsis Zoltán

Részeg autós borult árokba Apában

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Kétszeresen is meglepődhettek a helyszínelést végző rendőrök hétfő késő este, amikor egy férfi árokba borult személygépkocsijával szembesültek Apa településen. Közel egy nappal korábban súlyos közlekedési balesetet okozott egy szatmári autós Fehér megyében is.

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint egységeiket hétfő éjszaka, közel fél órával éjfél előtt értesítették arról, hogy a DN19F jelzésű országúton egy személygépkocsi az árokba borult. A helyszínre sietve meg is találták a kerekeivel az ég felé ágaskodó Hyundait és annak sofőrjét is.

A vizsgálat során kiderült, hogy Vasile S. a nedves, csúszós útszakaszon elveszítette uralmát gépkocsija fölött, amely elhagyta az úttestet és az árokba borult. Kiderült azonban az is, hogy a gépkocsivezető semmilyen vezetői engedéllyel nem rendelkezett - ráadásul erősen ittas is volt. A szonda 0,92 mg/l alkoholszintet regisztrált a leheletében. Szerencséjére azonban sérülés nélkül megúszta az incidenst - a bíróság előtt azonban számolnia kell a következményekkel.

Az országos rendőrség tájékoztatása szerint egy másik szatmári autós is balesetezett, ám ezúttal jóval messzebb Szatmártól - Fehér megyében. Az eset még vasárnap hajnalban történt, amikor C.A. Bolkács település közelében személygépkocsijával átsodródott a szemközti forgalom sávjába és összeütközött egy másik gépkocsival. Az 53 éves sofőrt valamint a másik autót vezető 52 éves férfit egyaránt a balázsfalvai kórházba szállították.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: