2014-11-22 17:00:25• hírek • Kocsis Zoltán

Rendkívül peches körülmények között úszott el az Olimpia győzelme

Az Olimpia labdarúgócsapata közel állt ahhoz, hogy Csík Tibor vezetőedző kinevezését követően a harmadik meccsét is megnyerje, ám rendkívül peches körülmények között végül kénytelen volt beérnie egy ponttal a Fortuna Campina ellen. Pedig a 91. percben Alexandru Bostina góljával 1-0-ra még vezetett, Fortuna-játékos pedig csak érvénytelen gólt szerzett.

Remekül kezdte a mérkőzést a hazai gárda, az első húsz percben akár már három gólt is szerezhetett volna, ám Cosmin Iuhas kapu fölé, Villand Róbert és Vlad Bujor pedig kapu mellé lőtt kedvező pozícióból. Nem volt rest a Fortuna sem, ám Andrei Antohi néhány méterről kapu mellé lőtt.

A második félidőben aztán végre megrezdült a háló is és a végig aktívabb és veszélyesebb Olimpia megszerezte a vezetést, amikor az 58. percben Alexandru Bostina 12 méterről kapuba talált. Sokáig úgy tűnt, ez a gól elég lesz a három pont megszerzéséhez és a Csík Tibor százszázalékos mérlegének megtartásához, mígnem elérkezett a 92. perc. Ekkor Marian Marin vágott előre egy labdát, Iulian Anca kapus és Valter Heil egymást zavarta, a labda pedig a védőről a kapuba került. Ezt követően a Fortuna még lőtt egy gólt, ám azt a bíró les miatt nem adta meg.

Döntetlenjével az Olimpia marad a nyolcadik, a Fortuna pedig a második a csoportjában. A következő fordulóban, november 29-én az Olimpia Pankotára látogat majd.

Olimpia - Fortuna Campina 1-1
gólok:
Bostina (58.) illetve Heil (92., 11-es)
Az Olimpia összeállítása: Anca-Trip - R. Rus, Muresan, Heil, Iuhas (csk.) - Bic, Onicas, Villand, D. Muntean - Bujor (59. Feier), Al. Bostina
Cserék: Suta, Svarczkopf, Burlacu, Laso, Faur, Micas

További eredmények:
Temesvári Poli - Ramnicu Valcea 0-0

Resicabányai Metalul - Mioveni 1-1
gólok: Manole (21.) illetve Ayza (9.)

Bihar FC - Pankota 0-0

Tatrang - Karánsebes 2-1
gólok: Marcas (4.), Elek (70.) illetve Himcinschi (31.)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: